Time, a timeline of hits gaat verder en de eerste datums voor de theatershows zijn inmiddels bekend.
… tik tak, tik tak… de tijd is doorgetikt omdat de tijd op niemand wacht. ‘Time waits for nobody’ is de eerste zin uit de titelsong van de show. Dat het lied van Freddie Mercury zó van toepassing zou zijn op het afgelopen anderhalf jaar konden we in onze grootste fantasieën nog niet bedenken.
Ook in de theaterwereld heeft de tijd niet stilgestaan. De theaterzalen zijn gesloten geweest vanwege de Corona crisis.  Voorzichtig gaan ze nu weer open en op weg naar een nieuw theaterseizoen willen ze graag het mooiste laten zien wat cultureel Nederland te bieden heeft.
Meer dan ooit wil iedereen die cultuur en entertainment maakt het publiek laten ervaren wat ze in hun mars hebben. Voor de makers van theater de uitdaging om de mensen te vermaken en te verrassen maar ook in vervoering brengen en mee laten zingen of emotioneel te raken. Dat is een kleine greep uit wat theater is.

Dit geldt ook voor de muziek theatershow Time, a timeline of hits van het Fanfare Korps Nationale Reserve. Het orkest en de staff maar zeker ook de solisten en het hele productieteam hebben moeten wachten totdat er weer ruimte is in het theater om veilig te kunnen spelen.

 
Maar het gaat gebeuren, vanaf begin 2022 is Time in het theater te zien. De puzzel in welke zalen de show straks zal spelen is nog niet helemaal compleet. Daar wordt nog hard aan gewerkt maar iedereen is er klaar voor om het publiek te ontvangen. En wij kijken ernaar enorm naar uit om ons publiek opnieuw te ontmoeten!