Robin Visser

Drummer, zanger en entertainer. Deze samenvatting beschrijft Robin Visser het beste. Robin werkt als drummer-zanger aan de verschillende road shows van Duelling Piano’s. Hij  werkte onder andere voor Crazy Piano’s en Joop van den Ende Theaterproducties. Bij Nederlands bekendste entertainmentbedrijf de Arjan van Dijk groep heeft hij gewerkt als zingende gastheer bij één van de vele succesvolle dinnershows. Vooral stijlen als Swing, Jazz standards en oude crooners liggen Robin erg goed. Visser is dan ook op verschillende CD’s van Molenaar Edition te horen met covers van Michael Bublé en bijvoorbeeld Dean Martin.

Robin begon als zingende drummer maar ontdekte al snel dat het optreden en zingen voor het publiek hem nog beter lag. Voor een deel verruilde hij zijn drumkit en staat hij nu als solist op het podium. Regelmatig mag hij aan mooie projecten meewerken als solist en staat hij voor brassbands en symfonieorkesten. Maar Robin kom je ook in het land tegen met zijn eigen project ‘Request Zanger’, een interactief project tussen artiest en publiek.

Robin volgde in Amsterdam een opleiding tot vocal coach en behaalde daarin zijn diploma. Na het afronden van deze opleiding zette hij samen met zijn vriendin ‘Het Stembureau’ op. Inmiddels telt deze zangschool 3 vestigingen en brengt Robin al zijn kennis en ervaring over op zijn leerlingen.