Eva van der Kraan

Eva van der Kraan heeft een gedegen opleiding in de muziek gevolgd. Ze zingt lichte jazz, doet aan musical en kleinkunst en zingt van pop- soulmuziek. Met haar rol als Leadzangeres bij de band DaFunQ en Radio Confetti deed ze veel live ervaring op. Ze was op allerlei vlakken te zien als freelance zangeres. Eva zingt niet alleen maar werkt ook als actrice, o.a. voor Helder Theater.

Sinds 2014 heeft Eva een bachelor van de opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool op zak. Hiervoor volgde Eva een deeltijd opleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, stapte over naar de opleiding Muziektheater aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ze besloot haar opleiding af te maken in Tilburg waar ze haar diploma behaalde.

Eva is al jong op allerlei podia te vonden. Ze volgde al jong dans- en pianoles en laat haar kunsten horen bij verschillende kinderkoren. Maar haar creativiteit was niet in een tak te vangen dus ging ze bij een plaatselijke toneelvereniging en volgde privé zangles. Dit alles inspireerde haar in haar jong jaren zoveel dat ze besloot dit allemaal te combineren tot een professionele carrière.

Tevens geeft Eva zangles en werkt ze als musicaldocent voor Me On Stage. Regelmatig verzorgd ze spel en zang workshops.